Održana izborna skupština HPD Željezničar

U utorak, 28.02.2023. održana je redovna Izborna skupština Hrvatskog planinarskog društva Željezničar. Skupštini je prisustvovalo 89 članova Društva s pravom glasa. Skupština je prihvatila predsjednički izvještaj o radu i financijski izvještaj za prošlu godinu. Na prijedlog člana Upravnog odbora i potvrdom Skupštine svoj mandat predsjednika Društva u periodu od 2023-2025 nastavlja Mladen Stanković, dopredsjednica ostaje Višnja Krznarić a tajnica Društva Iva Saćer Čakarun.

Većina dosadašnjih članova upravnih tijela Društva nastaviti će svoj rad i u narednom mandatu 2023-2025.

Plan rada u novom mandatu predstavio je članovima Skupštine novo izabrani predsjednik Društva Mladen Stanković, a koji je nastavka dosadašnjeg rada organizacija izleta, škola, održavanje planinarskih puteva i infrastrukture, suradnja između odsjeka i sekcija te edukacija članstva Društva.

 Priznanje i srebrni znak Hrvatskog planinarskog saveza za razvoj i doprinos planinarstvu primili su Đorđe Tovrloža i Branimir Gojak.

Članicama i članovima HPD Željezničar zahvaljujem na povjerenju koje su svojim glasovanjem dali postojećem sastavu uprave Društva u narednom mandatu.

Iva Saćer Čakarun
Tajnica HPD “Željezničar”