Multimedijalno predavanje Ekspedicija: CORDILLERA BLANCA 2019.

Vrijeme: 29. listopada 2019. u 19.00 h

Mjesto: Kino Forum, Studentski dom Stjepan Radić (Sava), Jarunska ulica 2, Zagreb

Pozivamo vas na multimedijalno predavanje ”Ekspedicija: CORDILLERA BLANCA 2019.” koje će se održati 29. listopada 2019. s početkom u 19.00 sati u kinu Forum, Studentski dom Stjepan Radić (Sava), Jarunska ulica 2, Zagreb.

Na predavanju ćete saznati sve zanimljivosti o usponima hrvatskih alpinista i visokogoraca u području Cordillera Blanca, atraktivnom dijelu planinskog masiva Anda s obiljem vrhova iznad 5000 metara. Usponi su izvedeni u sklopu četverogodišnjeg projekta ”Put ekspedicionizma 2017.-2020.” kojim HPD ”Željezničar” želi obilježiti sedamdesetogodišnjicu svojeg postojanja.

Pored penjačko/planinarskih priča, kroz slike, snimke i riječi prenijet ćemo vam i druge dogodovštine koje su nas zadesile u čudesnoj zemlji Inka. Je li sve teklo po planu i kako ”preživjeti” kad sva prtljaga zapne na drugom kraju svijeta, a kako kad ”završite” na bolničkom liječenju? Čut ćete kako zvuči jezik južnoameričkih Indijanaca Quechua i vidjet slike mističnog mjesta na koje bismo se svi htjeli vratiti. Želite doznati što se sve jede u Andama, koje plodove morate probati, a koje piće i hoćete?..Samo ako dođete. 🙂

Ulaz na predavanje je besplatan, pripremite pitanja. 😉

Nos vemos!