Skupština HPD-a Željezničar

REGISTRIRANJE

Članovi zainteresirani za sudjelovanje u Skupštini trebaju se prethodno prijaviti odnosno registrirati popunjavanjem sljedećeg registracijskog obrasca

U slučaju poteškoća s obrascem, molimo koristite poveznicu: https://forms.gle/SaS22efELWahmXG87

Prijave za sudjelovanje u Skupštini primaju se do 25 veljače 2021. Nakon tog roka za sve prijavljene osobe obavit će se provjera imaju li plaćenu članarinu za 2021. godinu te će svi registrirani članovi putem elektroničke pošte dobiti izvješća i druge pisane materijale za Skupštinu, pozivnicu za raspravu o temama iz dnevnog reda te uputu o postupku glasovanja.

Članovima koji nemaju mogućnosti sudjelovanja u elektroničkoj raspravi i glasovanju, a koji to najave do navedenog roka za prijavu, omogućit će se rasprava i glasovanje u odgovarajućem terminu u prostorijama Društva uz primjenu epidemioloških mjera.


RASPRAVA

Rasprava o temama iz dnevnog reda provest će se putem komunikacijske platforme Zoom 2. ožujka 2021., s početkom od 18:00 sati. Radi tehničke provjere poveznica za Zoom sastanak bit će aktivna od 17:00 sati. Poveznicu za raspravu dobit će svi registrirani članovi. U cilju čim kvalitetnije rasprave molimo članove da koncizno pripreme svoja pitanja i prijedloge.


GLASOVANJE

Nakon zaključenja rasprave o temama iz dnevnog reda glasovanje o predloženim odlukama provodit će se do 5. ožujka 2021., putem web stranice http://hpdzeljeznicar.hr/skupstina. U glasovanju će moći sudjelovati registrirani članovi uz autentifikaciju putem registrirane adrese elektroničke pošte. Svaki član može glasovati samo jedanput.

Glasovanje o svim točkama dnevnog reda je javno. Nakon zaključenja glasovanja svi glasovi bit će objavljeni na web stranici Društva.