Memorijalni skup Glavno da se klajmba 2016.

Dragi prijatelji!

I ove godine ćemo se družiti pod Biokovom. Već tradicionalno okupljanje održat će se od petka, 7. listopada, do nedjelje, 9. listopada.

Službeni početak druženja je u petak, no dobrodošli su svi koji već ranije žele pod prstima osjetiti kvalitetnu biokovsku stijenu!

U subotu navečer možete očekivati zanimljivo predavanje i, kao i uvijek, lijepo druženje uz odličnu “spizu”.

I ove godine bit ćemo smješteni kod Brela, pet minuta od mjesta ali i od prvih smjerova. Općina Brela ponudila nam je mjesta za postavljanje šatora na nekoliko livadica i širokom šumskom putu. Preporučamo malo deblji karimat! Osigurani su sanitarni čvor i pitka voda, a predavanja će se održati u dvorani u mjestu (Gornji Kričak).

Ove godine možete poslušati predavanje dvojice mladih, nadarenih i ambicioznih penjača iz okolice Varaždina, Ivana Viteza i Maria Musulina, koji će vam ispričati ponešto o svojim doživljajima iz Norveške, Kanade, Dolomita ali i sa Svjetskog kupa u lednom penjanju.

Topla i ukusna večera služit će se također kod dvorane u petak i subotu navečer. Molimo vas da ponesete svoj pribor i posudice.

Kao i prijašnjih godina, dnevni red memorijala je preko dana penjanje i planinarenje, a navečer predavanja, druženje, zajednička večera i nezaboravni tulum(i) pod zvijezdama.

Molimo da svoj dolazak najavite na sljedeću e-mail adresu: glavnodaseklajmba1@gmail.com. Prijave ne moraju biti pojedinačne, a na istu adresu možete pisati i ukoliko imate kakvih pitanja vezanih uz skup.

Napominjemo da su svi sudionici skupa koji koriste kamp dužni platiti boravišnu pristojbu.

Vidimo se!

(vijest preuzeta s www.hps.hr)