Učlanjenje

Članom Društva postaje se učlanjenjem i uplatom godišnje članarine koja vrijedi za kalendarsku godinu. Sa članskom iskaznicom planinari imaju 50 % popusta na cijenu noćenja u planinarskim domovima i kućama te su osigurani u slučaju nesreće u planini. Članovi Društva sastaju se na sastancima svojih sekcija, gdje se prepričavaju prošli i dogovaraju idući izleti, a vikendom odlaze na izlete u planine.

Poslovnica radi svakog utorka od 18:30 do 19:30 sati. U poslovnici i na sastancima sekcija mogu se dobiti informacije o izletima, nabaviti planinarska literatura ili se možete prijaviti za predstojeće izlete. Informacije se mogu u navedeno vrijeme dobiti i putem telefona 01/61-16-802 ili posredstvom e-maila

ZAPOSLENI
100 Kn
ĐACI i UMIROVLJENICI
70 Kn
ISKAZNICA
10 Kn
UPISNINA
5 Kn

Prostorije HPD “Željezničar” nalaze se u Trnjanskoj ulici 5b u Zagrebu. Do prostorija vodi planinarska markacija od stražnje strane koncertne dvorane »Vatroslav Lisinski«. Ulaz u prostorije nalazi se kraj bistroa »Radnić«, a same prostorije nalaze se na prvome katu (speleološki odsjek na drugom katu).