20.06.2021.(ned) gastro-planinarski izlet Obiteljske grupe na Grohot (istočna Medvednica)

Dragi roditelji, djedovi, bake povedite svoju djecu i unuke 20.06.2021. na drugi izlet Obiteljske grupe HPD Željezničara na Grohot ( istočna Medvednica).

Izlet se sastoji od dva dijela:

  1. Planinarski dio: Susret u 8:30 u mjestu Kasina, kod osnovne škole, vožnja do sela Blaguša. Slijedi lagana i kratka hodnja (sat i pol) do pl. kuće Grohot, gdje bi se popeli na razglednu piramidu sa koje se pruža prekrasan pogled na Prigorje, Zagorje, Zagreb itd. Tu bi se sat i pol odmorili, pojeli nešto iz ruksaka, stisnuli žig i uživali u hladovini. Zatim bi se spustili drugom stazom, kružno, do naših automobila. Kod pl. kuće postoji roštilj, ali zna biti poprilična gužva pa smo se odlučili za:
  2. Gastro dio: Automobilima bi za 20-tak minuta stigli do Adamovca gdje bi u vikendici uz šumu,oazi zelenila i cvijeća sami pripremili delicije na roštilju i rekreirali po vlastitim željama: igre sa djecom, šetnja uz potok ili kavica ispod lipe…. Vikendica je opskrbljena suđem, vodom iz bunara u kojoj možemo hladiti naše zdrave napitke, kuhinjom i wc-om.

Vrijeme i mjesto: 20.06.2021. nedjelja u 8:30 u mjestu Kašina ( kod osnovne škole)

Prijevoz: osobni automobili

Prehrana: sami pripremamo roštilj ( nabavku materijala dogovorimo naknadno)

Troškovi: troškovi prijevoza osobnim automobilom i materijal za roštilj

Povratak u Zagreb: oko 17:00 ili po dogovoru

Prijave kod:

  • Ana Milin mob: 0916526239
  • Zvonko Kolić mob: 0914552392  

Vodič: Višnja Krznarić