Čevo i Grebengrad 17. travnja 2017.

Polazak autobusa je u ponedjeljak 17. travnja 2017 u  8  sati  iz Trnjanske ceste, iza Koncertne dvorane „Vatroslava Lisinskog“. Za  jedan sat vožnje stižemo  do sela Podevčevo, odakle dalje pješice 1 sat uspona do vrha Čevo (562m).  S obzirom na strme stijene i lijepe vidike na dolinu  Bednje,  za Čevo kažu da je zagorski Klek.

Na tom je području  Planinarsko društvo „Grebengrad“  trasiralo  malu obilaznicuod  Čeva do  Grebengrada, oko 4 sata hoda, pa ćemo ovisno o vremenskim prilikama krenuti tim putem do  planinarskog doma pod Grebengradom, gdje nas čeka okrijepa. Ako želimo jesti  grah ili gulaš za 30 kn, potrebno je to unaprijed najaviti.

Vrijeme povratka bit će prema dogovoru, najkasnije u 18 sati iz Mađareva.

Cijena vožnje će ovisiti  o popunjenosti  autobusa -najviše 80 kn. Ukoliko se javi manje od 20  sudionika, izlet će se organizirati s osobnim vozilima ili odgoditi.

Prijave i uplatu  prima  Božo Pomper,  utorkom na sastanku u društvenim prostorijama, Trnjanska c. 5 b,  od 19,30 – 21 h.

Oprema treba biti planinarska, prilagođena vremenskim uvjetima predviđenim za taj dan.

S prijavom sudionik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevnosti izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje i da ima plaćenu članarinu HPS-a za 2017. godinu.

   

                                                                                          Vodič   Božo Pomper,   098412204