Izlet Obiteljske sekcije HPD  09.12.2023

 PP MEDVEDNICA – GORŠČICA

Izlet je prvenstveno namijenjen djeci te njihovim pratiteljima!

Opis izleta:

Izlet je zamišljen kao zajedničko planinarenje i druženje članova Obiteljske sekcije, sa osvrtom na proteklu 2023. g. Ovisno o vremenskoj situaciji, zabaviti ćemo se igrama za djecu i odrasle. Automobilima bi se povezli od Dubrave do Vidovca, a zatim bi krenuli na planinarenje do Gorščice u trajanju od oko 2 h. Toliko otprilike traje i povratak do naših vozila, negdje oko 17 h.

Mjesto i vrijeme sastanka: Dubrava, parkiralište ugao Maksimirske i Ul. Gojka Šuška u 7:30 h.

Prijevoz: vlastitim automobilima.

Troškovi izleta : ručak-roštilj (meso, povrće, kruh, sokovi, vino, pivo) u vlastitoj organizaciji:                       7 €/odrasla osoba, 3 €/djeca.

Dokumenti: Planinarska iskaznica HPS-a s uplaćenom članarinom za 2023. god., zdravstvena i osobna iskaznica.

Oprema: topla odjeća, gojzerice ili visoke tenisice za hodanje, štapovi, rezervna odjeća ,ostala planinarska oprema u skladu s vremenskim uvjetima.

Prijave i informacije: kod vaših vodiča. 

Vodiči:
Ana Milin, mob.091 6526239 mail: ana.milin@autosiget.hr
Zvonko Kolić, mob. 091 4552392 mail: zvonkolic@gmail.com

Odustanak od izleta:

Prema točki 12 „Uputa o organiziranju društvenih izleta u HPD „Željezničar“ glasi:

„Ako sudionik izleta ne otkaže svoje sudjelovanje na izletu do 10 dana prije izleta ili u roku koji odredi vodič, ili ne dođe na izlet, Društvo ili vodič nisu dužni vratiti iznos predujma odnosno cjelokupne uplate.

Izuzeto od navedenog, povrat uplaćenih sredstava iznimno je moguć u slučaju:

  1. a) Kada sudionik izleta sam pronađe drugog sudionika, za izlet na kojemu ne može prisustvovati. Predloženi sudionik mora biti prihvaćen od strane vodiča izleta.
  2. b) Ako vodič izleta ima na listi čekanja sudionika za izlet.
  3. c) Opravdanog zdravstvenog ili osobnog razloga koji se dokazuje potrebnom dokumentacijom, koja se zajedno sa zahtjevom za povrat uplaćenih sredstava podnosi Upravnom odboru. Upravni odbor na temelju dostavljene dokumentacije i zahtjeva za povrat uplaćenih sredstava odlučuje o opravdanosti *povrata.“

Svaki učesnik potvrđuje da je upoznat sa uvjetima ture te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na turi , da turi pristupa na vlastitu odgovornost, da ima plaćenu članarinu HPS-a za 2023. godinu, te da će se pridržavati plana izleta, uputa i odluka vodiča. Organizator zadržava pravo izmjene programa izleta prema uvjetima na terenu.