NOVI Poziv na zimsku Viševicu, 1428 m

Datum:  16. 01.2022.  nedjelja 

Vrijeme polaska:  7,00 sati

Mjesto polaska:  iza KD V. Lisinski

Plan puta:  Vozimo se preko Ravne Gore, Liča, a staza nam počinje nadomak Vagabundine kolibe, koja nažalost nije otvorena.  Uspon traje 2,30 sati, dugačak je 5 i pol kilometara i svladavamo 564 metara nadmorske visine. Nakon kratkog zadržavanja na vrhu, vraćamo se istom stazom, te ćemo, ovisno o vremenskim prilikama (temperatura, vjetar), možda otići do nadstrešnice kod Vagabundine kolibe – pojesti ručak, popiti piće koji ćemo ponijeti u ruksaku.  

Uvjeti su sniježni i zimski pa preporučujem žabice, dereze, gamaše i ostalu zimsku opremu.

Povratak u Zagreb predviđamo do 19 sati.

Ima još nekoliko slobodnih mjesta u busu pa se prijavite, molim, telefonom kod  vodiča izleta – Višnje Krznarić, na broj  099/6962-591

Vozimo se preko Antunovića, pa tko želi može nam se tamo pridružiti uz OBAVEZNU obavijest vodiču na telefon (oni koji su jučer na sastanku to prijavili, ne moraju zvati)

Molim na pridržavanje svih epidemioloških uputa.

Želim nam lijepi sniježni dan u planini.

                                                                                                              Vodiči izleta:

                                                                                                       Višnja Krznarić, Mladen Stanković

     Svaki učesnik potvrđuje da je upoznat s uvjetima ture te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na turi, da turi pristupa na vlastitu odgovornost, da ima plaćenu članarinu HPS-a za 2022. godinu, te da će se pridržavati plana izleta, uputa i odluka vodiča. Vodič zadržava pravo izmjene programa izleta prema vremenskim uvjetima i uvjetima na terenu.