P O Z I V  na Rusov pohod

HPD ŽELJEZNIČAR se pridružuje u subotu  9. travnja 2022. godine tradicionalnom – 28. Rusovom pohodu na Medvednicu  u organizaciji PD Nikola Tesla.
Okupljanje sudionika je od 8 do 10 sati na parkiralištu na početku sljemenske ceste kod potoka Bliznec i info punkta Parka prirode.
Trasa pohoda:  Bliznec – Njivice – Hunjka – Sljeme – planinarski dom „Runolist“ će biti, uz uobičajene planinarske oznake, obilježena i   prigodnim putokazima s natpisom «Rusov pohod»,  a prolazi se za 4 do 5 sati laganog hoda. Za razliku od prijašnjih godina kontrolne točke će biti na Bliznecu ( početak pohoda ) i planinarskom domu „Runolisit“ ( cilj pohoda ).
Na početku pohoda očekuje vas piće dobrodošlice i domaći kolači, a poželjan je za organizatora dobrovoljni prilog od 15 kuna. Na cilju pohoda u planinarskom domu „Runolist“ nas očekuje bogata ponuda jela i pića, a planinarska zabava uz živu glazbu bit će organizirana u slučaju povoljnih vremenskih prilika isključivo na otvorenom prostoru doma. Za sudjelovanje na pohodu dodjeljuju se odgovarajuća priznanja. Na pohodu možete nabaviti obilaznice  PD Nikola  Tesla: „Najviši vrhovi hrvatskih županija“ , «40 vrhova za 40 godina i Rusov pohod» i „Medvedničke nadstrešnice i Rusov pohod“. 
Za dodatne informacije možete se obratiti povjereniku za Rusov pohod Damiru Kuzmaniću 091 529 20 75 Vodite računa o epidemiološkim mjerama ! VIDIMO SE NA STARTU oko 9 sati.
Zbog pravodobne najave  broja sudionika, molim da se javite  Boženi Kralj-Vrsalović 091 590 5930