Poziv na izlet – Kestenijada na Hrastovičkoj gori 17.10.2015

PETRINJA-HRASTOVIČKA GORA  096

 

PROGRAM IZLETA

Polazak autobusa je 17.10.2015  u 8,00  iz Trnjanske ceste, iza Koncertne dvorane „Vatroslava Lisinskog“ , prema Petrinji.

Taj već tradicionalni izlet  organizira HPD “Zrin” Petrinja i TZG Grada Petrinje.

Do 9 sati je predviđeno okupljanje  u središnjem parku Petrinje, gdje se nakon dobrodošlice i upoznavanja programa dijelimo po želji u tri grupe.

 

Grupa A:

9,15 sati – Polazak na Hrastovičku goru do planinarskog doma“Matija Filjak“ uz branje kestenja –cca 2,5 sata pješačenja . Staza  nije zahtjevna, prilagođena je svim uzrastima. Vrh Cepeliš (415m) KT HPO se nalazi u neposrednoj blizini doma.

Grupa B:   9,30 -autobusom kreće do sela Hrastovica, odakle se  pješači 1,5 do doma uz branje kestenja.

Grupa C:  Kombijem se vozi  do  planinarskog doma i  u okolici bere kestenje. (raspored polazaka i satnice povratka  određuje HPD Zrin)

U domu je predviđen zajednički ručak (bogata gastronomska ponuda) i ples te cjelodnevni zabavni  sadržaji uz vodstvo animatora.

Preporuča se  ponijeti  topliju odjeću,  sjedi se na otvorenom, jer u domu nema dovoljno mjesta za sve .

Povratak autobusa je u 17 sati  ili prema dogovoru. Autobus nas čeka u Hrastovici, a one koji se vraćaju kombijem  ukrcat će na mjestu polaska .

CIJENA  prijevoza ovisi o broju  izletnika , oko 60 kn.

 Prijave i uplatu akontacije  primamo  u prostorijama društva, utorkom od 19,30 – 21 sat.

Petrinjsko  planinarsko društvo  „ZRIN“  i  TZG Petrinje se raduju našem dolasku – detaljnije informacije su na www.petrinjaturizam.hr .

 

VODITELJICA  PUTA:

Božena Kralj -Vrsalović

Mob. 091 5905930