Valentinovo, Crkvenica- Selce 10.i 11.2.  2024.

Subota 10.02.2024. Polazak autobusa je  u 7,30 iz Trnjanske ceste, iza Koncertne dvorane „Vatroslava Lisinskog.“  Vožnjom preko Gorskog kotara uz jednu pauzu  stižemo  u Crikvenicu gdje se pridružujemo PD Strilež i TZ Crikvenica koji organiziraju planinarsko hodanje i maškaranje uz „LJUBAVNU  CESTICU“ . Pješačka staza počinje  u centru Crikvenice te krećemo prema Gradini Badanj. Nastavak slijedi preko labirinta i ljubavnom cesticom natrag u Crikvenicu.    Kad se sastanu sve grupe krećemo na smještaj u hotel  Marina 4* u Selcu. Večera. Ples pod maskama obavezno. Noćenje.

Nedjelja 11.02.2024.  Doručak. Od hotela krećemo do centra Crikvenice gdje nas čekaju  članovi PD Strilež. Od tuda kreće staza iznenađenja za grupu „A“ i “B“ Povratak za Zagreb u poslije podnevnim satima.

Oprema: gojzerice, odjeća u skladu sa vremenskim uvjetima, zaštita od sunca, kiše ili vjetra, dovoljno tekućine.  Naravno kako je počelo MAŠKARANJE nađite nešto da Vas ne prepoznamo i krenite se maškarati jer Crikvenica – Selce upravo čeka takve planinare. 

Cijena smještaja ( večera sa  muzikom, noćenje, doručak, bazen) je 60 eura, a to se plaća na licu mjesta

Cijena vožnje ovisi o broju prijavljenih, najmanje 35 eura na 45 sudionika.

Napomena

Predviđeno vrijeme pješačenja: od 0,30h -1h-2h-3h ako netko želi može i više. Zahtjevnost izleta-ture: tehnička T-1 (nezahtjevno), kondicijska K-1 (lagano-srednje) Oprema: planinarska obuća, višeslojna odjeća, voda, štapovi, zaštita od kiše … Obavezni dokumenti: važeća osobna iskaznica ili putovnica, zdravstvena i planinarska iskaznica (markica za 2024.)  Samo uplata osigurava mjesto u autobusu.   

Prigodom prijave obavezna je akontacija od 35 eura.

Uplate i rezervacije primamo  u prostorijama društva, utorkom od 18,30 – 20,30 sati kod Dolores Rogić (098 630 720) ili Ivana Črljenca . Uplate su moguće i na žiro račun HPD Željezničar : IBAN: HR 6723600001101578015  , s tim da se na uplatnici u “poziv na broj” upiše svoj  OIB,  a svrha uplate “izlet  Valentinovo Crikvenica“ Obavezno se javiti vodiču prije uplate.

VOĐA PUTA: Ivan Črljenec, mob. 098 230 401; 091 3452 444, 

Odustanak od izleta:

Ako sudionik izleta ne otkaže svoje sudjelovanje na izletu do 20 dana prije izleta ili ne dođe na izlet, Društvo ili vodič nisu dužni vratiti iznos predujma odnosno cjelokupne uplate. 

Izuzeto od navedenog, povrat uplaćenih sredstava iznimno je moguć u slučaju:

Kada sudionik izleta sam pronađe drugog sudionika, za izlet na kojemu ne može prisustvovati. Predloženi sudionik mora biti prihvaćen od strane vodiča izleta.

Ako vodič izleta ima na listi čekanja sudionika za izlet.

Opravdanog zdravstvenog ili osobnog razloga koji se dokazuje potrebnom dokumentacijom, koja se zajedno sa zahtjevom za povrat uplaćenih sredstava podnosi Upravnom odboru. Upravni odbor na temelju dostavljene dokumentacije i zahtjeva za povrat uplaćenih sredstava odlučuje o opravdanosti povrata.“

Svaki učesnik potvrđuje da je upoznat sa uvjetima izleta te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da izletu pristupa

Svaki učesnik potvrđuje da je upoznat sa uvjetima izleta te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da izletu pristupa na vlastitu odgovornost, da ima plaćenu članarinu HPS-a za 2024. godinu, te da će se pridržavati plana izleta, uputa i odluka vodiča. Organizator zadržava pravo izmjene programa izleta ovisno o vremenskim promjenama i  uvjetima na terenu.