Valentinovo na ljubavnoj cestici – Crikvenica

Što je GeoKissing?

Što je karta za ljubljenje?

 Polazak autobusa je u subotu 13.02.2019. u 6,00 iz Trnjanske ceste, iza Koncertne dvorane „Vatroslava Lisinskog.“  . Vožnjom preko Gorskog kotara uz jednu pauzu  stižemo  u Tribalj.

Jeste li znali da Crikvenica ima Kartu za ljubljenje koja pokazuje najljepša mjesta za ljubljenje u našem okruženju? Mi ćemo obići sljedeće točke: Vječnu, Savršenu i Prvu.

Jeste li znali da na području Crikvenice ima preko 200 geocachingtočaka? Njih 20 pripada GeoKissingprojektu. Mi ćemo pronaći N 45° 11.210′ E 014° 41.988′; N 45° 11.630′ E 014° 41.341′ i još neke od njih.

Slikovni rezultat za crikvenica good kissing spot

Da prevedemo na standarni Hrvatski jezik: dolaskom u Tribalj od kud krećemo na vrh Soplja (cca 1 h- oni koji ne žele nastaviti dalje vračamo se kod autobusa za Crikvenicu). Nastavak slijedi( A GRUPA) prema   vrhu Kavranovastena i do gradine Badanj. Spustit ćemo se do Mediteranskog labirinta ljubavi te laganom šetnjom doći u Crikvenicu gdje se sastajemo sa grupom B. Slobodno za ručak i šetnju .

Povratak za Zagreb. ( žigomani eto prilike da sakupite tri žiga na obilaznici „STRILEŽ  35“). 

Trajanje ture oko 4 sata. Nezahtjevna markirana i djelomično nemarkirana planinarska staza. 

Oprema: gojzerice, odjeća u skladu sa vremenskim uvjetima, zaštita od sunca, kiše ili vjetra, dovoljno tekućine i pridržavanje naputaka i epidemioloških  preporuka za zaštitu od korone (obavezne maske tijekom prijevoza). Ponesite GPS uređaje ili mobitele (aplikacija c:geo) ako želite tražiti geocaching točke. Naravno kako je počelo MAŠKARANJE nađite nešto da Vas ne prepoznamo i krenite se maškarati jer Crikvenica upravo čeka takve planinare. Moguć organizirani ručak (             kn ).

Cijena prijevoza 140,00 kn na 30 sudionika

Uplate na blagajni  HPDŽ ,  utorkom od 18-20 sati ili na broj  računa HPDŽ  HR 6723600001101578015, s tim da se u poziv na broj upiše svoj  OIB, a svrha uplate „izlet Valentinovo- Crikvenica“

Prije uplate (min 100 kn) javiti se vodiču  Ivanu Črljenec

Vođa puta:  Ivan  Črljenec,      Mob. 091 3452 444;       098 230 401

Prijavom na izlet svaki član Društva potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost. Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti, vodič ima pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet.