VIHORAŠKI PUT I BIJELE STIJENE

klikni na album Mladena Stankovića

Nas 39-ero pošlo je u subotu 30.06 .obići  Vihoraški put i Bijele stijene. Ugodno  putovanje i predobro društvo  i eto nas u Tuku , kod Rade na kavi.Vožnja do 13 km. i polazak na današnju turu.Uz malo (dobro malo više) znoja i puno uživanja preko Ratkovog  skloništa uputili se na Vihoraški put.Mnogima je ovo bio prvi susret sa ovim dijelom Gorskog kotara , pa su se prepustili  uživanju. 
Poslije kratkog odmora u Natašinom dolu , ispred nas se otvorio najatraktiviji dio Vihoraškog puta..Ljuska, stvarno prelijepo.
Fotkanje i uživanje na vrhuncu.Duži odmor i jelo bilo je u Zelenoj dolini,da bi potom krenuli dalje,prema vrhu Bijelih stijena.
Na samom vrhu obavezno fotografiranje i razgled  okolnih vrhova. Silazak do kuće M.Hirtz,pivica ,kavica ,pokoja riječ sa domačinom i polazak do našeg busa koji nas je čekao na 7 km. Šofer Mario po starom  dobrom običaju ohladio je pivu za umorne i žeeeedne planinare. I na kraju zahvala svim sudionicima izleta na pravom planinarskom ponašanju ,Mladenu ,Nenadu (zvijezda u usponu) te predsjedniku Filipu na pomoći.

lijepi pozdrav
Ivek