HPD Željezničar osniva Sekciju planinskog skijanja

Osnivačka Skupština SPS održati će se u ponedjeljak, 20.1.2020. u 18h. Trnjanska 5b, Zagreb. Dođite, povucite za rukav i ostale, podržite nastanak prve skijaške sekcije u Zagrebu nakon 40 godina! Kad vas unuci pitaju gdje ste bili 2020. imati ćete najkul odgovor ikad.

Kako bi vas dodatno motivirali da dođete, pripremili smo predavanje Dražena Pezera. Radi se o dosta rijetkoj prilici da poslušate ponešto o veoma zanimljivim brdskim aktivnostima ovog samozatajnog tipa koji je alpinist, instruktor planinskog skijanja, učitelj skijanja, instruktor u specijalnoj policiji, instruktor HGSS, padobranac, ronioc i suprug osvajačice osamtisućnjaka. Proveo je nekoliko godina na granicama Gruzije i Kirgistana, radio kao instruktor u međunarodnim misijama, putovao pod Ushbu, školovao se u planinskoj jedinici švicarske vojske, … ukratko, život prožet planinama.

Sekciju će osnovati članovi HPD Željezničar. Molimo sve da na Skupštinu ponesu iskaznice HPDŽ jer će nam trebati podatak o članskim brojevima kako bi napravili popis osnivača Sekcije.

Dnevni red

  1. Otvaranje Skupštine
  2. Izbor radnih tijela: predsjednik skupštine, zapisničar, verifikacijska komisija
  3. Utvrđivanje broja prisutnik. Zadatak verifikacijske komisije. Osnivači će trebati ispuniti pristupnicu Sekcije.
  4. Donošenje odluke o Osnivanju Sekcije planinskog skijanja HPD Željezničar
  5. Usvajanje Pravila o radu SPS HPDŽ
  6. Izbor tijela: pročelnik, nadzorni odbor SPS, predstavnik SPS u UO HPDŽ
  7. Pozdravna riječ dužnosnika HPDŽ
  8. Zatvaranje skupštine
  9. Predavanje: Dražen Pezer