VISOKOGORCI NA KOŠUTI

Album Antuna Fabrisa

Dragi Košutari, Brinjci, Gojzeki i ostali visokogorci, rasuti ovaj prekrasan vikend na sve strane, onima koji su bili zahvaljujem,  a onima koji nisu obavještavam da smo nas trinaestoro u subotu dosegli Veliki vrh na Košuti 2088 m. Time sam ispunio obećanje da ćemo imati dva zimska dvotisućnjaka u Sloveniji, iako je ovaj zadnji više bio ranoproljetni. Ipak naučili smo kako se smije, a kako se nesmije kretati po zasnježenom grebenu punom opasnih streha. Još smo naučili kako se lijepo i lako kretati po visokom gorju kad je dobro vrijeme, kojeg do ovog izleta nismo imali čast upoznati. Hodali smo gore otprilike 3 sata i dolje otprilike 2 sata tako da smo imali dovoljno vremena uživati na suncu pred Domom na Kofcama (oko 1500 m). Tu sa terase doma smo savršeno dobro gledali na Storžić 2132 m, pa smo odmah na licu mjesta dogovorili naš slijedeći izlet u Sloveniji koji će biti za otprilike mjesec dana. Dugačak uspon i lijepa ferata sa super pogledom.

Možda ste me malo razmazili pa mislim da nas je moglo ići i malo više. Deset rogonja i tri košutice, dvije plavuše (da li umjetne ???) i jedna crnka.

Nije baš neki balans i opasno mi narušava statistički prosjek. Nadam se da je svima bilo lijepo, a kritike i primjedbe primam pojedinačno i diskretno na mail. Pošto sam već zatrpan slikicama iz Brinja pozivam svoje fotografe da se požure i naše fotke daju u javnost (ja na žalost nisam slikao, tj. slikao sam ali ne sa svojim fotićem). Pozdrav do četvrtka kad ću vas sigurno udaviti sa nekim super zanimljivim predavanjem………..

Foto album Antuna Fabrisa se otvara klikom na sliku.

vaš
Dražen