__MRKOPALJSKI PL. PUT ___ (11-12.06.2011.)

U subotu i nedjelju, znaći 11. i 12. 06. 2011. odradili smo najljepši a ujedno i najteži planinarski put u Hrvatskoj, Mrkopaljski planinarski put.

Da Vas puno ne zamaram, brzo otvorite fotke i pogledajte kako smo ova dva dana uživali i kako nam je bilo.

Klikni na sliku

Kako su drugi sudionici izleta doživjeli izlet, pogledajte u sljedećim prilozima

Mladen Stanković

Bilo je to više od izleta.To je bio doživljaj za pamćenje.Potpuno.Duša puna pozitivnih dojmova,tijelo puno pozitivnih ogrebotina i slatkog muskulfibera.Slavek nas je opet dignul na višu razinu.Ako mislite da ste sve to samo sanjali, evo vam fotodokumentirano da je stvarno tak i bilo:

Mario Č

Evo slika ekipa, finu smo turu odradili, odlično smo se zabavljali, planinarili, igrali nogomet, ma vikend iz snova… SDI su prvi dan obilazili sjevernu skupinu Samarskih stijena, a drugi dan južnu. Visokogorci su malo pojačali pa su prvi dan odradili Vihoraški put, a drugi dan sjevernu i južnu skupinu Samarskih. Svi skupa smo se dobro zabavljali i sve je prošlo u najboljem mogućem redu što je skoro pa najbitnije, heh…Spavali smo u domu u Tuku, igrali nogomet, pili, zezali se, umor nitko nije pokazivao…ne znam točno sve tehničke detalje, koliko smo hodali, koliko pive popili i tako to, ali znam da je svima na povratku bio osmijeh na licu što znači da nam je bilo dobro, jel tako? Je…pozdrav svima, a posebno visokogorcima koji su svi odreda ljudi kojima bi bubreg dao da zatreba, živili i uživajte…