Pohod u spomen na Damira Cazina (Klek) 15.01.2023.

U nedjelju 15.01.2023. HPD Željezničar vodi vas na pohod koje organizira PD Dubovac. Pohod je u spomen na Damira Cazina. Pohod se organizira na njemu omiljeni Klek. Ovim putem pozivamo svoje članove ali i članove drugih društava da nam se pridruže i da dostojanstveno i na planinarski način obilježimo obljetnicu njegove pogibije. Prije samog uspona obišli bi njegovo mjesto počinka na mjesnom groblju u Ogulinu i time bi odali počast našem prijatelju i kolegi planinaru.

PLAN IZLETA: 

06:30- Polazak iza dvorane V.Lisinski
08:00- Dolazak na groblje u Ogulinu
09:30- Dolazak u Bjelsko i početak uspona na Klek (U slučaju zahtjevnih zimskih uvjeta neće se ići na vrh nego samo do doma)
14:00- Povratak u Bjelsko
 

TEŽINA STAZE :  cca 600m uspona, 6km hoda

PREHRANA: Hrana i piće iz ruksaka. 

OPREMA: Standarna planinarska oprema. 

CIJENA: 15 eura

PRIJEVOZ: 2 X KOMBI (u slučaju da se prijavi više ljudi organizirati će se autobus)

Prijave i informacije: u prostorijama Društva utorkom od 19:30h

Vaš vodič: NENAD PJEVIĆ – mob. 091 2356189

Odustanak od izleta:

Prema točki 12 „Uputa o organiziranju društvenih izleta u HPD „Željezničar“ glasi:

„Ako sudionik izleta ne otkaže svoje sudjelovanje na izletu do 10 dana prije izleta ili u roku koji odredi vodič, ili ne dođe na izlet, Društvo ili vodič nisu dužni vratiti iznos predujma odnosno cjelokupne uplate. 

Izuzeto od navedenog, povrat uplaćenih sredstava iznimno je moguć u slučaju:

  • Kada sudionik izleta sam pronađe drugog sudionika, za izlet na kojemu ne može prisustvovati. Predloženi sudionik mora biti prihvaćen od strane vodiča izleta
  • Ako vodič izleta ima na listi čekanja sudionika za izlet. 
  • Opravdanog zdravstvenog ili osobnog razloga koji se dokazuje potrebnom dokumentacijom, koja se zajedno sa zahtjevom za povrat uplaćenih sredstava podnosi Upravnom odboru. Upravni odbor na temelju dostavljene dokumentacije i zahtjeva za povrat uplaćenih sredstava odlučuje o opravdanosti povrata.“

Svaki učesnik potvrđuje da je upoznat sa uvjetima ture te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na turi , da turi pristupa na vlastitu odgovornost, da ima plaćenu članarinu HPS-a za 2022. godinu, te da će se pridržavati plana izleta, uputa i odluka vodiča. Organizator zadržava pravo izmjene programa izleta prema uvjetima na terenu.