6. pohod sa PD Melnica Slunj 07.09.2019. (subota)

Polazak autobusa u 7,00  iz Trnjanske ceste iza  Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Vozimo se u pravcu SLUNJA.

Tu nas uz pozdravne riječi i zakusku dočekuju organizatori i planinari (vodiči) PD Melnica koji nas upoznaju s programom izleta.

Krećemo iz grada Slunja i kod Ušća Slunjčice u Koranu /Rastoke/ prelazimo pontonski most na lijevu stranu obale,gdje nastavljamo uz rijeku do izvora. Putem ćemo vidjeti sve ljepote ove riječice i uživati u prirodi i čistoj pitkoj vodi.Na kraju hodanja kod izvora penjemo se lagano do lovačkog doma gdje nastavljamo druženje uz jelo,piće i domaću glazbu do odlaska.

Staza nije teška cca 7 km uz rijeku 2-3 sata laganog hoda. 

Kotizacija za grah s kobasicom iznosi iznosi 20 kn i plaća se prilikom registracije. Biti će i tombola s vrijednim predmetima. Piće na stolovima je besplatno a moći će se kupiti po povoljnim cijenama. 

Cijena  prijevoza ovisi o broju  izletnika, a akontacija je 50 kn. Kalkulacija izradena na bazi 20 sudionika je 100 kn.Kalkulacija na bazi 40 prijavljenih je 70 kn. Ukoliko se prijavi manje od 20  sudionika , iznajmit ćemo kombi ili koristiti osobne automobile. 

Uplate i rezervacije primamo  u prostorijama društva, utorkom od 19,30 – 21 sat.  

Oprema treba biti planinarska, prilagođena vremenskim uvjetima predviđenim za taj dan.

S prijavom sudionik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevnosti izleta, da ispunjava zdravstvene , fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje  i da ima plaćenu članarinu HPS-a za 2019 g. 

Povratak u Zagreb prema dogovoru.

P

Povratak prema dogo

SsSSs prijavom

Vođa puta  

Hana Maurović, Mob. 091 3214523