MALA MOJSTROVKA (2364 m) – Julijske alpe 22. i 23. II. 2014.

Zbog vremenskih neprilika izlet otkazan!

Plan izleta:

22. II.- 7 h – polazak od želj. nadvožnjaka kod Vjesnika

-oko 11 h dolazak do Koče na Gozdu, 1226m ili do Erjavčeve koče, 1525m, ovisno o stanju na cesti, pa kraći odmor, okrepa i smještaj.

-uspon na prijevoj Vršič, 1611m, pokazna vježba baratanja cepinom i derezama, te kretanja po snijegu u navezu.

23. II.-8 hpolazak prema prijevoju Vršič, te:

-uspon na Malu Mojstrovku, 2364m (3,5h)

-polazak za Zagreb u popodnevnim satima

-dolazak u Zagreb u večernjim satima (nakon nagradne pizze)

Troškovi: prijevoz se dijeli na sudionike, pa o broju sudionika i auta (koji trebaju imati zimsku opremu) ovisi i cijena (cca 120 HRK). Tu treba dodati trošak slovenske vinjete. Noćenje prema dostupnim podacima iznosi oko 10 €. Cijena jednog obroka u domu je od 6-10€.

Oprema: Potrebna je odjeća i oprema za zimsko planinarenje što uključuje i kacigu, cepin i dereze. Korisno je ponijeti vreću za spavanje, odnosno vlastitu posteljinu.

Prijave s uplatom 100 kn , utorkom u Trnjanskoj 5b (prostorije HPDŽ) od 19,00 h kod vodiča Toma Zoričića, 098 476 108 ili na mail:tzoricic@gmail.com

U slučaju nepredvidivih okolnosti, vodič ima pravo izmjene plana. Izlet će se održati ako to vremenske i snježne prilike dozvole.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

S prijavom sudionik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevnošću izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje i ima plaćenu ovogodišnju planinarsku članarinu.

Sudionik je dužan pridržavati se uputa i odluka vodiča !