Poziv penjačima, alpinistima, edukatorima

Cilj inicijative Penjati se mora je potaknuti edukaciju u alpinizmu. Oslanjamo se na solidarnost penjača i planinara kako bi prikupili sredstva koja se vraćaju u zajednicu u vidu projekata edukacije. Sav novac prikupljen u 2012. godini je na raspolaganju za financiranje projekata u sklopu ovog poziva. Pozivamo sve zainteresirane da prijave projekt edukacije!

Penjati se mora podržava kontinuirano obrazovanje alpinista i transfer znanja prema manje iskusnima. Pomažu se projekti koji nadilaze okvire alpinističke škole a želi se omogućiti što većem broju alpinista i pripravnika u Hrvatskoj sudjelovanje u programima u kojima se mogu steći nova znanja. Fokus su napredne tehnike, metode treninga, izrada literature, metode spašavanja, nova saznanja i sl.

Na ovaj poziv mogu se prijaviti svi zainteresirani: pojedinci ili grupe osoba. Financiraju se isključivo operativni troškovi: put, kotizacija, smještaj, hrana, tisak, literatura, dnevnice i sl. Ne financiraju se honorari. Sudjelovanje u projektima mora biti besplatno za sve njihove korisnike te je obavezna kotizacija u iznosu 30kn za svakog sudionika koja će se uplatiti u fond Penjati se mora za 2013. godinu.

O projektima na podlozi pisanih prijedloga odlučuje Odbor u sastavu Danko Ferber, Branimir Rajšel i Željko Žarak.

Ovaj poziv objavljen je 1.12.2012. Prijave se primaju putem on-line prijavnice do 18.12.2012. u 16h. Odbor će donijeti odluku o dodjeli podrške najkasnije 7.1.2013.

Ukoliko je potrebno, Penjati se mora nudi organizacijsku i adminsitrativnu podršku projektima koji budu odabrani.

On-line prijavnica za prijavu projekata edukacije.

NAPOMENE:

* Odbor će sve prijavitelje koji uđu u uži izbor pozvati na razgovor.

** Svi nositelji čiji projekti budu odobreni će nakon realizacije morati podnijeti narativni izvještaj s popisom sudionika i njihovom evaluacijom projekta.

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.