Poziv na otvorenje nove planinarske obilaznice “Beži Jankec”

bezijankecPoziv na otvorenje nove planinarske obilaznice

Pozivaju se planinari, a posebno oni koji vole obilaziti planinarske obilaznice na otvorenje nove planinarske obilaznice „BEŽI JANKEC“ koje će se održati na Medvednici, Činovnička livada, kod planinarske kuće JUNAC, u subotu, 24.10.2015. s početkom u 10 sati.
Dnevnik će se moći kupiti na licu mjesta po promotivnoj cijeni od 40 kn.

Nakon otvorenja može se krenuti jednim od dva dijela obilaznice, ili prema Zagrebu ili prema Stubičkim Toplicama.

Napominjemo da će za dolazak na Činovničku livadu i za povratak iz Stubičkih Toplica biti osiguran autobusni prijevoz po cijeni od svega 20 kn ukupno.

Planinarska obilaznica „Beži Jankec“ novi je prilog proslavi 65-te obljetnice HPD Željezničar i 140-te obljetnice organiziranog planinarstva u Hrvatskoj.

 

Beži Jankec, Beži Jankec

cug ti bu pobegel

Naj pobegne, naj pobegne,

dnevnik mi je v’ žepu

Važno!

Izvješćujemo obilaznike planinarske obilaznice „Beži Jankec“ da je došlo do izmjene trase na dijelu između KT Šestinski Lagvić i Cmrok (most preko potoka Kraljevec). Umjesto skretanja u Zavižansku ulicu kod finskog veleposlanstva, nova trasa nastavlja ulicom Šestinski vijenac do kružnog toka na vrhu ulica Pantovčak i Gornje Prekrižje. U nastavku trasa obilaznice nastavlja dosadašnjom trasom, dakle odmah iza kružnog toka u ulici Gornje Prekrižje skreće desno u šumu.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.